Til forsiden
Underholdning
TV 2 Play

Ingen serie for den sarte

Av TV 2 Play-redaksjonen

Se Gangs of London nå

Jeg sier det bare med det samme. Hold deg unna denne hvis du får vondt i magen av brutal tv-vold. Men hvis du er som meg og elsker velkoreograferte actionsekvenser: Velkommen inn og bare behold skoa på. Vi skal nemlig ned i den mørkeste, skitneste kjelleren du kan forestille deg.
Av Alexander, TV 2 Play-redaksjonen

Gangs of London

Gangs of London, skjermbildeGangs of London, skjermbilde
Finn Wallace

To gutter på bunnen av Londons sosiale rangstige prøver å spe på inntektene ved å utføre et bestillingsdrap. Men de vet ikke at mannen de skal drepe er den mektigste lederen i byens kriminelle underverden. Finn Wallace. Med knapp margin klarer de å gjennomføre drapet. Pang, pang og sjefen er død. Kongen. Selve limet som holdt de kriminelle fraksjonene sammen i sømmene, har opphørt å eksistere.

Gangs of London, skjermbildeGangs of London, skjermbilde
Undergrunnens ledere

Rundt bordet sitter byens gjengledere. Et slags byråd for undergrunnen. Og i sjefens stol sitter en rasende sønn som er besatt av hevn. Sean Wallace. Alle er skyldige inntil det motsatte er bevist, og ingen får drive forretninger før den skyldige er tatt. Alle skal bidra. Sean er i ferd med å pulverisere de skjøre alliansene faren har etablert, og ikke særlig opptatt av å videreforedle arven

Gangs of London, skjermbildeGangs of London, skjermbilde
Elliot

Oppi det hele prøver en undercover politimann å infiltrere det vaklende imperiet. Møt vår protagonist, Elliot. En dyktig og ambisiøs agent med en vanvittig evne til å holde hodet kaldt selv i de heteste situasjoner. Sjefens død er Elliots store mulighet. I en tid hvor Sean ikke vet hvem han kan stole på, vokser Elliot frem som en lojal og pålitelig hjelper. Klarer Elliot å samle tilstrekkelige beviser mot Sean før Sean klarer å avsløre Elliot?

Gangs of London, skjermbildeGangs of London, skjermbilde
Rå brutalitet

Jeg aner ikke hvordan dette skal ende, men det er dødsspennende! Gangs of London er en velspilt dramaserie med masse spenning og brutal action. Anbefales til deg som trives på kanten av sofaen. Her garanteres du en solid dose adrenalin.

Se Gangs of London nå