Til forsiden
OverskriftsbildeOverskriftsbilde

Informasjon

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og en kommersiell allmennkringkaster.

Her finner du nyttig informasjon og aktuelt fra oss – enten du er publikum eller i kulissene. Les hva vi har å by på, kom i kontakt med oss eller få hjelp ved behov.

Live sport på TV 2s kanalerLive sport på TV 2s kanaler
Live sport på TV 2s kanaler

Her får du oversikten over all direktesendt sport på TV 2s kanaler.

Programleder Kadafi Zaman og Janne Amble fra Norge bak fasaden.Programleder Kadafi Zaman og Janne Amble fra Norge bak fasaden.
TV 2s samfunnsrapport

Her får du utdrag fra intervjuer og tilgang til hele Samfunnsrapporten til TV 2.

TV 2 – en kommersiell allmennkringkasterTV 2 – en kommersiell allmennkringkaster
TV 2 – en kommersiell allmennkringkaster

Om vårt oppdrag som landets eneste kommersielle allmennkringkaster.

Om TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi skal være tett på og engasjere gjennom å fortelle historier fra en hverdag du kjenner deg igjen i.

Pressemeldinger

Etter suksessen med «Kompani Lauritzen: Tropp» kommer konseptet nå med en ny vri. Nå søker TV 2 unge voksne som ønsker en utfordring sammen med en av sine foreldre eller foresatte.

Artistene Eva Weel Skram og Gabrielle er klare som nye mentorer i TV 2-programmet «The Voice».

– Vi gleder oss enormt til å vise Norge høstens morsomste realityprogram, sier Einar Tørnquist – programleder for høstens TV 2-nyskapning, «Norges dummeste». Hans gode venn og makker, Jan Thomas, blir eneveldig jury når tolv kjendiser skal konkurrere om ikke å bli Norges dummeste på TV 2 Play og TV 2 Direkte i høst.

Fire deltakerpar deltar i den nye reality-konkurransen «Fjellhytta» som får premiere på TV 2 i august. I åtte uker skal parene kjempe om å vinne sin egen hytte i vakre omgivelser på Turufjell i Flå i nedre Hallingdal.

Alle de resterende TV 2-sendte kampene fra EM i fotball vil bli sendt i HDR-kvalitet via TV 2 Play. I kveld kan seerne oppleve kampen mellom Kroatia og Italia i HDR-oppløsning.

Nordens to desiderte største tennisstjerner møtes til nye dueller i Norge og Danmark i høst. Begge kampene sendes på TV 2.

– Olav er, slik vi ser det, rett og slett en av Norges fremste krimeksperter, sier TV 2s programredaktør Trygve Rønningen. Til høsten blir Rønneberg redaksjonssjef for «Åsted Norge».

I TV 2s nye storsatsing «Vokteren: Fjellet gir – fjellet tar», skal 14 kjendiser begi seg ut på en uforglemmelig reise som byr på mektige naturopplevelser, intense utfordringer, taktikk, sosialt spill og overraskende vendinger.

Dag Otto Lauritzen og Marius Skjelbæk setter åtte kjendiser på prøve i ny konkurransereality på TV 2.

Denne høsten er den populære seersuksessen «Forræder» tilbake på TV 2. Deltakerne er klare for å spille et høyt spill, hvor det å være forræder aldri har vært vanskeligere. Den fjerde sesongen av «Forræder» har premiere i august på TV 2.

De sportsglade kan glede seg til en nervepirrende sommer på TV 2. I tillegg til et bredt utvalg av norsk og utenlandsk kvalitetsunderholdning i juni og juli.

Den populære familien Vasstrand, best kjent som «Funkyfam», er aktuell i en ny serie. Her skal grenser flyttes, uforglemmelige minner dannes og store drømmer oppfylles når familien Vasstrand kaster seg ut i nye utfordringer på sin bobilferie gjennom Norge. Den nye serien heter «Funkyfam på ferie» og får premiere 21. juni.

Denne gjengen har forlatt det moderne dagliglivet til fordel for gårdslivet 100 år tilbake i tid. Hvordan det går, får du se når en ny sesong «Farmen kjendis» kommer på TV 2 Play og TV 2 Direkte i 2025.

IT-direktøren Jean-Christophe ble tiltalt og frifunnet i Skøyen-drapet, der 43 år gamle Vegard Bjerck ble knivdrept i et garasjeanlegg i Oslo. Nå snakker Jean-Christophe offentlig for første gang, i den nye podkastserien «Under etterforskning» – som er et samarbeid mellom Lyder Produksjoner og TV 2.

Chris Holsten har de siste årene hatt ekstraordinære år som artist. Selve kronen på verket har vært to fulle hus i Oslo Spektrum. Nå er det hele blitt en spektakulær konsertfilm som kan sees på TV 2 Play og TV 2 Direkte fra 31. mai.

For første gang åpner Oslo fengsel dørene, i en ny dokumentarserie som gir et unikt innblikk i den daglige driften av det som er landets eldste, travleste og mest beryktede soningsanstalt. «Oslo fengsel» har premiere på TV 2 Play 3. juni.

Denne uken startet innspillingen av en ny leken realitykonkurranse der 15 kjendiser skal kjempe om seieren i «Ekstrem gjemsel – gi et lite pip». Serien får premiere på TV 2 Play i sommer.

Noen av verdens største fotballstjerner samles i sommer for å kjempe om å bli best i Europa. All dramatikken fra fotball-EM i Tyskland får du på TV 2 og NRK.

Denne høsten kommer «Bloggerne» tilbake og feirer den 20. sesongen av den populære dokusåpen. Fetisha Williams, Caroline Nitter, Øyunn Krogh, Tim Kristian Moen og Hedvig Glestad er nye profiler som inviterer «Bloggerne»-seerne inn i livene sine, og sammen med Aurora Gude og Amalie Olsen er dette profilene vi skal følge kommende sesong på TV 2.

Et stjernelag av humorprofiler står på rollelisten i humordramaserien «Evig singel» – som har premiere på TV 2 Play og TV 2 Direkte fredag 19. april.

TV 2 har sikret seg rettighetene til å vise Champions League for tre nye år. Dette ble avslørt under kveldens Champions League-sending.

Helene Olafsen er klar for å lede showet under tv-bransjens store festaften i Bergen 4. mai.

TV 2 har allerede bestilt en ny sesong av «Spillet». Programmet har tatt seerne med storm og har så langt et snitt på hele 900.000 seere per episode.

Mord og mysterier står på plakaten når TV 2 sender to helt nye krimserier denne påsken: «Agatha Christie: Mord er ingen sak» og «The Marlow Murder Club». I tillegg er det premiere på den helt nye krimkomedien «Purk» og en etterlengtet siste sesong av publikumsfavoritten «Badehotellet»

Jobb i TV 2

Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.