Til forsiden
TV 2 Play

Fem grunner til å ta i bruk profiler på TV 2 Play

Av TV 2 Play-redaksjonen

Hvordan opprette en profil?

Om du er på mobil eller i nettleser – klikk på brukeren din oppe i hjørnet. Se etter et ikon med én bokstav og farge rundt. Der finner du muligheten til å redigere og opprette profiler.
På stor skjerm kan du opprette eller velge profil når du starter TV 2 Play. Enklere blir det ikke.

Spørsmål og svar

Spørsmål om å lage profil, redigering, og sletting, får du mer informasjon om på våre hjelpesider.

Illustrasjon av 3 profiler i brukIllustrasjon av 3 profiler i bruk

Profiler. Er de bare en gøyal sak for å få navnet sitt på skjermen, eller gjør de faktisk nytte for seg? Ja, det gjør de, kanskje mer enn du tror.

På TV 2 Play kan du opprette én eller flere profiler. Det kan være svært nyttig hvis det er flere i husstanden som deler på et abonnement, og som gjerne er interessert i vidt forskjellig innhold. Har det noen gang poppet opp på tjenesten om du ønsker å se videre på Keeping Up With the Kardashians, mens du undrer deg over hva i all verden det er for et program? Da er du enten på feil profil, eller så har du ikke opprettet en enda. Videre kan du lese om alle de fantastiske funksjonene en helt egen profil har.


Fem gode grunner til at du bør ta i bruk profiler på TV 2 Play

1. Fortsett å se

«Fortsett å se» er en rad som du finner høyt på TV 2 Play. Den inneholder hva du nylig har sett på, og gjør det enkelt for deg å klikke inn til der du gav deg sist. Uansett om det er en ny episode, eller noe du ikke hadde sett ferdig.
Enkelt, greit og et must-have i strømmeverden.
Har du en helt egen profil, så slipper du å få andre sine serier og filmer i denne raden. Da er det kun det du spesifikt har sett på. Det må vel være en helt suveren grunn til å skaffe seg en profil?

illustrasjon, tekst: Ikke bland interessene, bruk profil og TV 2 Play viser mer av det du likerillustrasjon, tekst: Ikke bland interessene, bruk profil og TV 2 Play viser mer av det du liker


2. TV 2 Play tilpasser seg dine interesser

TV 2 Play forandrer seg hele tiden — det kommer helt an på hva du ser på! For de aller fleste ser tjenesten unik ut. Dette gjør vi for å kunne tilby deg det innholdet du liker best. Hvordan gjør vi det?
I utgangspunktet er det veldig enkelt. Hvis du ser mye av serien Bloggerne, så ønsker vi å vise deg mer av samme type innhold, eller titler vi vet andre Bloggerne-fans ser mye av. Hvis du ser mye sport, ja da er hele TV 2 Play prydet med sportsinnhold. Nesten, i alle fall.

Basert på hvilke type innhold du har sett på, kan du havne i forskjellige kategorier eller seergrupper. Reality, drama, sport, bolig, true crime, og så videre. Det finnes også kombinasjoner av disse, hvis man er interessert i flere av kategoriene. På den måten får vi en fleksibel forside på TV 2 Play, som varierer fra bruker til bruker. Vi kan prioritere innhold for mange forskjellige grupper samtidig, og det gjør innholdet og tjenesten vår mer levende.

Det er profilene dine som havner i de ulike kategoriene. Det vil si at hvis du har fire profiler, f.eks. Stian (40), Unni (42), Marit (17) og Oda (7), så kan det fort være at TV 2 Play ser helt annerledes ut for alle disse fire, basert på hva man tidligere har sett!

3. Trygt for barn

Når du oppretter en profil så får du spørsmål om det skal være en barneprofil. Barneprofiler får kun én side på TV 2 Play som er skreddersydd for barn. På denne måten er det trygt for dem å bla gjennom innholdet, uten å skulle være uheldig og treffe på innhold som ikke er egnet for barn. Vi må ta godt vare på de minste i TV 2 Play-familien.

4. Min liste

…er en fin-fin sak. Her kan du legge til innhold – enten fordi du bare elsker den serien og ser på den dag ut og dag inn, eller det er noe du gjerne vil spare til senere.

På denne raden høyt på TV 2 Play-forsiden kan du legge til hva du måtte ønske, og her jobber vi på spreng for å få lagt til flere funksjoner, som personlige varslinger med mer.

Favorittmerking av KasernelivFavorittmerking av Kaserneliv
«Kaserneliv» er en soleklar kandidat til undertegnedes favoritter-liste

5. Mine filmer

…er også en rad høyt på TV 2 Play. Her blir alle dine leie- og kjøpefilmer lagt til, slik at du enkelt og greit kan holde oversikt. Denne raden dukker kun opp hvis du har kjøpt, eller leid en film (så er den ikke i veien for deg ellers).

Hvordan opprette en profil?

Om du er på mobil eller i nettleser – klikk på brukeren din oppe i hjørnet. Se etter et ikon med én bokstav og farge rundt. Der finner du muligheten til å redigere og opprette profiler.
På stor skjerm kan du opprette eller velge profil når du starter TV 2 Play. Enklere blir det ikke.

Spørsmål og svar

Spørsmål om å lage profil, redigering, og sletting, får du mer informasjon om på våre hjelpesider.