Til forsiden
OverskriftsbildeOverskriftsbilde
Presse

Kontakt oss

Foto: Jan-Petter Dahl

Lene Eltvik Vindfeld

Organisasjon- og kommunikasjonsdirektør

+47 950 43 880
LeneEltvik.Vindfeld@tv2.no

Foto: Jan-Petter Dahl

Roger Valhammer

Direktør for samfunnskontakt

+47 905 61 426
roger.valhammer@tv2.no

Portrett av Jan-Petter DahlPortrett av Jan-Petter Dahl
Foto: Håvard Solem

Jan-Petter Dahl

Pressesjef

+47 928 60 363
jan-petter.dahl@tv2.no

TV 2s innhold, TV 2 Play, seer- og strømmetall, og sportsrettigheter.
Kontaktperson for TV 2s leder- og redaktørgruppe.

Foto: Jan-Petter Dahl

Tara Salarinezhad Nilsen

Kommunikasjonssjef

+47 928 22 508
tara.nilsen@tv2.no

Mediehuset TV 2, våre datterselskaper og internkommunikasjon.
Kontaktperson for TV 2s leder- og redaktørgruppe.

Foto: Jan-Petter Dahl

Fredrik Øyslebø Furuseth

Leder Kreativt studio, TV 2 Marketing

+47 907 54 621
fredrikoyslebo.furuseth@tv2.no

PR og markedsføring.

Portrettt av Håvard SolemPortrettt av Håvard Solem
Foto: Jan-Petter Dahl

Håvard Solem

Kommunikasjonsansvarlig

+47 934 35 922
havard.solem@tv2.no

Farmen, Farmen kjendis, The Voice, Ammo, Joakims første porno, TV 2 Sporten, Gullruten, God morgen Norge

Foto: Jan-Petter Dahl

Nina Engh

Kommunikasjonsansvarlig

+47 916 05 816
nina.engh@tv2.no

Hver gang vi møtes, Skal vi danse, Forræder, Rydderevolusjonen, Jørgine - alene med flokken, Sommerhytta, Bloggerne, Bleep, Kids in crime, I fyr og flamme, Fling og Funkyfam.

Foto: Jan-Petter Dahl

Siril Vatne Meling

Kommunikasjonsansvarlig

+47 970 43 166
siril.vatnemeling@tv2.no

Kompani Lauritzen, Kompani Lauritzen: Tropp 1, Skal vi danse, Blodsbrødre, Innebandykrigerne, Petter og overleverne, TV 2s høstlansering.

Pressetjeneste

Besøk vår pressetjeneste for pressekit og tablå.

Til våre samarbeidspartnere

I TV 2s designmanual finner du guide til leveranse, distributør, marketing, interiør, samt logoer og bilder.

Annonser hos TV 2 og nå ut til hele Norge.

Pressemeldinger

Fredag 16. februar annonserer TV 2-sjef Olav T. Sandnes at Produksjonsdirektør Lise Heidal slutter i TV 2. Samtidig trer Silje Hovland inn som Produksjonsdirektør i mediehusets ledergruppe.

Mandag 4. mars er endelig den norske versjonen av suksessprogrammet «Love Island» tilbake på TV 2 Play. Her er deltakerne.

Ine Jansen, Trond Espen Seim og Jonis Josef har hovedrollene i den nye krimkomedien «Purk». Her er de første bildene fra serien, som har et veldig rikt karakterunivers. «Purk» får premiere 17. mars på TV 2 Play.

I TV 2- dokumentaren «En varslet skandale» stiller den tidligere presidenten i Det internasjonale skiskytterforbundet Anders Besseberg til intervju for første gang siden korrupsjonssiktelsen ble kjent i 2018.

I mai begynner innspillingen av Maria Gripes klassiker «Tordivelen flyr i skumringen». Det spennende familieeventyret kommer til liv av den norske regissøren Atle Knudsen. TV-serien får premiere på TV 2 i Norge og SVT i Sverige i løpet av 2025.

Førstkommende lørdag skal reklamebransjen hylles og her får du en oversikt over de nominerte sølvfiskene.

I TV 2 sin nye storsatsning «Spillet» blir de tolv kjendisdeltagerne kontinuerlig observert og deres strategi og valg analysert, gjennom hele sesongen. Sjekk hvem som blir observatører i «Spillet»!

De to programlederne skal endelig jobbe sammen igjen når reklamebransjen hylles på TV 2.

TV 2 har sikret seg rettighetene til turneringen Ultimate Tennis Showdown (UTS) i Telenor Arena fra 9.-11. februar. På startlisten står Casper Ruud, danske Holger Rune og en rekke verdensstjerner.

Fjorten nye kjendisdeltakere er klare for befalets beinharde, militære regime i den femte sesongen av «Kompani Lauritzen». Nytt i år er at seersuksessen er spilt inn på Voss i Vestland.

20. februar har TV 2s nye konkurransereality-serie «Vinnerschkalle» med Petter Northug og Harald Eia som programledere premiere. Blant deltakerne er noen av våre største idrettshelter og profiler.

I TV 2s nye storsatsning «Spillet» blir en meget god bukett med kjendisdeltagere presset til det ytterste i jakten på status, makt og påvirkningskraft.

Det blir stjernespekket når Ylvisbrødrene og Emilie Nicolas inntar TV 2 på nyåret.

En av Norges desidert største komikere kommer tilbake til TV 2. - Dette er skikkelig stas, sier programredaktør Trygve Rønningen.

I den femte sesongen av «Sofa» samles kjendiser, venner, familie og partnere for å se og kommentere på årets nye premierer og programfavoritter. Årets «Sofa»-deltakere er en blanding av nye spennende profiler og favoritter fra tidligere sesonger, og det er 14 ulike stuer som besøkes.

Fredag 15. desember inviterer Jan Thomas og Einar Tørnquist spennende artister og landets humorelite til et forrykende humorshow på TV 2, til inntekt for Røde Kors’ arbeid for barn i krig og konflikt.

Vebjørn Selbekk og Aleksander Sæterstøl flytter inn på «Torpet kjendis» sammen med ferskingen Dora Thorhallsdottir når en ny sesong av sidekonkurransen til «Farmen kjendis» starter på TV 2 Play tirsdag 9. januar.

Harald Eia i karakteren som «Oslolosen» skal sammen med programledermakker Petter Northug kåre Norges største «Vinnerschkalle» blant ti norske kjendiser.

Tidligere i høst ga sjefredaktør og administrerende direktør Olav T. Sandnes beskjed om at TV 2 skal redusere kostnadene med om lag 400 millioner kroner. I dag ble planen lagt frem.

TV 2 og Viaplay Group har blitt enige om et forlik knyttet til Viaplay Groups erstatningskrav fremsatt 8. september 2022.