TV 2Til forsiden
OverskriftsbildeOverskriftsbilde
Presse

Kontakt oss

Foto: Jan-Petter Dahl

Lene Eltvik Vindfeld

Organisasjon- og kommunikasjonsdirektør

+47 950 43 880
LeneEltvik.Vindfeld@tv2.no

Foto: Jan-Petter Dahl

Roger Valhammer

Direktør for samfunnskontakt

+47 905 61 426
roger.valhammer@tv2.no

Portrett av Jan-Petter DahlPortrett av Jan-Petter Dahl
Foto: Håvard Solem

Jan-Petter Dahl

Pressesjef

+47 928 60 363
jan-petter.dahl@tv2.no

TV 2s innhold, TV 2 Play, seer- og strømmetall, og sportsrettigheter.
Kontaktperson for TV 2s leder- og redaktørgruppe.

Foto: Jan-Petter Dahl

Tara Salarinezhad Nilsen

Kommunikasjonssjef (konst.)

+47 928 22 508
tara.nilsen@tv2.no

Mediehuset TV 2, våre datterselskaper og internkommunikasjon.
Kontaktperson for TV 2s leder- og redaktørgruppe.

Foto: Jan-Petter Dahl

Fredrik Øyslebø Furuseth

Leder Kreativt studio, TV 2 Marketing

+47 907 54 621
fredrikoyslebo.furuseth@tv2.no

PR og markedsføring.

Portrettt av Håvard SolemPortrettt av Håvard Solem
Foto: Jan-Petter Dahl

Håvard Solem

Kommunikasjonsansvarlig

+47 934 35 922
havard.solem@tv2.no

Farmen, Farmen kjendis, The Voice, Ammo, Joakims første porno, TV 2 Sporten, Gullruten, God morgen Norge

Foto: Jan-Petter Dahl

Nina Engh

Kommunikasjonsansvarlig

+47 916 05 816
nina.engh@tv2.no

Hver gang vi møtes, Skal vi danse, Forræder, Rydderevolusjonen, Jørgine - alene med flokken, Sommerhytta, Bloggerne, Bleep, Kids in crime, I fyr og flamme, Fling og Funkyfam.

Foto: Jan-Petter Dahl

Siril Vatne Meling

Kommunikasjonsansvarlig

+47 970 43 166
siril.vatnemeling@tv2.no

Kompani Lauritzen, Kompani Lauritzen: Tropp 1, Skal vi danse, Blodsbrødre, Innebandykrigerne, Petter og overleverne, TV 2s høstlansering.

Pressetjeneste

Besøk vår pressetjeneste for pressekit og tablå.

Til våre samarbeidspartnere

I TV 2s designmanual finner du guide til leveranse, distributør, marketing, interiør, samt logoer og bilder.

Annonser hos TV 2 og nå ut til hele Norge.

Pressemeldinger

Dette er gjengen du får se i aksjon når «Farmen kjendis» er tilbake på TV 2 i 2024.

Humorlegenden Harald Eia slår seg sammen med skilegenden Petter Northug. Sammen skal de i gang med et helt nytt humorprosjekt for TV 2.

Pokalen er så vidt «kommet hem» etter at Brann vant cupfinalen i helgen. Allerede i dag, sparkes NM i fotball 2023 for menn i gang, og flere av kampene ser du på TV 2 og TV 2 Play.

Sankthansaften inviterer programlederne Andreas «TIX» Haukeland og Katrine Moholt TV 2-seerne til «Sommerfest fra Telemark».

Kom i feststemning på nasjonaldagen med TV 2s «God 17. mai Norge». Spennende gjester, musikk, den beste 17. mai-maten og innslag fra folkefesten – både i hovedstaden og rundt om i landet – er noen av ingrediensene.

Norsk Filminstitutt har innvilget støtte til produksjon for en ny sesong av det prisbelønte oppvekstdramaet «Kids in crime».

Som en del av TV 2s humorsatsing hentes Henrik Fladseth (33) inn som ny profil. I høst er han klar med en egen humorserie på TV 2.

«Farmen» vender tilbake til Sørlandet for innspillingen av sesong 19, som sendes på TV 2 i høst.

I sommer fyller både kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit 50 år. I den anledning lar de for første gang et dokumentarteam følge dem tett i deres møter med mennesker på deres reiser rundt i Norge.

Denne uken tok Økokrim ut korrupsjonstiltale mot tidligere IBU-president Anders Besseberg, der han blant annet er anklaget for å ha tatt imot kostbare gaver og fått tjenester betalt av andre. TV 2 har det siste året jobbet med en dokumentarserie som setter søkelys på internasjonal skiskyting og den aktuelle saken. Hva har egentlig foregått i toppen av det internasjonale skiskyttermiljøet?

TV 2 har sikret seg rettighetene til å vise de fire semifinalene og finalen i Champions League for kvinner.

– Jeg er veldig, veldig glad for å få denne muligheten, sier Dorthe Skappel, som skal lede neste sesong av TV 2-suksessen «Farmen kjendis».

– Det er kanskje ingen ulempe at jeg vet en ting eller to om å finne kjærlighet på tv selv. Det sier Jan Thomas, som skal hjelpe fire nye bønder med å finne kjærligheten i årets jubileumssesong av «Jakten på kjærligheten».

Fotballklubbene Jerv, Tromsø og Vålerenga åpner dørene for TV 2-seerne. I den nye dokumentarserien «Måljegerne» følger vi noen av Norges fremste fotballspillere på og utenfor banen.

Påsken er perfekt for å samles rundt gode matopplevelser. I to nye programmer i serien «Hellstrøms» er påskemat i fokus. Eyvind Hellstrøm reiser på tur med Anne B Ragde og Dag Otto Lauritzen for å finne ny inspirasjon til hva som kan serveres i påsken.

Tidligere proffsyklist Thor Hushovd blir ekspertkommentator for sykkel i TV 2 og vil være en viktig brikke i kanalens store satsning fremover. Hushovd blir dermed fast makker til Christian Paasche under alle de store sykkelrittene den kommende sesongen, inkludert Tour de France. Hushovd debuterer i kommentatorboksen allerede under Catalonia Rundt denne uken.

Torsdag 20. april er det premiere på «Fling» - et nytt og ungt relasjonsdrama om kjærlighet, sex og dating. Vi følger Ada og vennenes opp- og nedturer i kjærligheten, og hvordan de roter med - og roter det til for - hverandre.

TV 2-profilene Fredrik Græsvik og Kadafi Zaman er i dag ute med TV 2s første aktualitetspodkast. I podkasten «Fredrik og Kadafi» tar de opp aktuelle temaer innen nyheter, sport og kultur – og inviterer politikere, eksperter, artister og kollegaer til spennende samtaler og debatter.

TV 2-konsernet har lagt bak seg nok et solid år med innovasjon, kvalitetsjournalistikk og flere store seersuksesser. Men det økonomiske resultatet går ned sammenlignet med 2021.

TV 2-suksessen «Sommerhytta» har premiere i april. I år er det fire unge deltakerpar som skal konkurrere om å vinne sin sommerhytte på Myllatunet i Nordmarka i Lunner kommune.

28. mars er det premiere på true crime-serien «Martine – siste kapittel» på TV 2, som er en samproduksjon mellom TV 2 og BBC om drapet på Martine Vik Magnussen. I serien jakter den prisvinnende, undersøkende BBC-journalisten Nawal Al-Maghafi kontakt med drapsmistenkte Farouk Abdulhak.