Til forsiden

Aktuelt

Nyheter og aktuelt fra mediehuset TV 2.

Bilde av medarbeidere i TV 2 som jobber med KIBilde av medarbeidere i TV 2 som jobber med KI

Pressemeldinger

– Olav er, slik vi ser det, rett og slett en av Norges fremste krimeksperter, sier TV 2s programredaktør Trygve Rønningen. Til høsten blir Rønneberg redaksjonssjef for «Åsted Norge».

I TV 2s nye storsatsing «Vokteren: Fjellet gir – fjellet tar», skal 14 kjendiser begi seg ut på en uforglemmelig reise som byr på mektige naturopplevelser, intense utfordringer, taktikk, sosialt spill og overraskende vendinger.

Dag Otto Lauritzen og Marius Skjelbæk setter åtte kjendiser på prøve i ny konkurransereality på TV 2.

Denne høsten er den populære seersuksessen «Forræder» tilbake på TV 2. Deltakerne er klare for å spille et høyt spill, hvor det å være forræder aldri har vært vanskeligere. Den fjerde sesongen av «Forræder» har premiere i august på TV 2.

De sportsglade kan glede seg til en nervepirrende sommer på TV 2. I tillegg til et bredt utvalg av norsk og utenlandsk kvalitetsunderholdning i juni og juli.

Den populære familien Vasstrand, best kjent som «Funkyfam», er aktuell i en ny serie. Her skal grenser flyttes, uforglemmelige minner dannes og store drømmer oppfylles når familien Vasstrand kaster seg ut i nye utfordringer på sin bobilferie gjennom Norge. Den nye serien heter «Funkyfam på ferie» og får premiere 21. juni.

Denne gjengen har forlatt det moderne dagliglivet til fordel for gårdslivet 100 år tilbake i tid. Hvordan det går, får du se når en ny sesong «Farmen kjendis» kommer på TV 2 Play og TV 2 Direkte i 2025.

IT-direktøren Jean-Christophe ble tiltalt og frifunnet i Skøyen-drapet, der 43 år gamle Vegard Bjerck ble knivdrept i et garasjeanlegg i Oslo. Nå snakker Jean-Christophe offentlig for første gang, i den nye podkastserien «Under etterforskning» – som er et samarbeid mellom Lyder Produksjoner og TV 2.

Chris Holsten har de siste årene hatt ekstraordinære år som artist. Selve kronen på verket har vært to fulle hus i Oslo Spektrum. Nå er det hele blitt en spektakulær konsertfilm som kan sees på TV 2 Play og TV 2 Direkte fra 31. mai.

For første gang åpner Oslo fengsel dørene, i en ny dokumentarserie som gir et unikt innblikk i den daglige driften av det som er landets eldste, travleste og mest beryktede soningsanstalt. «Oslo fengsel» har premiere på TV 2 Play 3. juni.

Denne uken startet innspillingen av en ny leken realitykonkurranse der 15 kjendiser skal kjempe om seieren i «Ekstrem gjemsel – gi et lite pip». Serien får premiere på TV 2 Play i sommer.

Noen av verdens største fotballstjerner samles i sommer for å kjempe om å bli best i Europa. All dramatikken fra fotball-EM i Tyskland får du på TV 2 og NRK.

Denne høsten kommer «Bloggerne» tilbake og feirer den 20. sesongen av den populære dokusåpen. Fetisha Williams, Caroline Nitter, Øyunn Krogh, Tim Kristian Moen og Hedvig Glestad er nye profiler som inviterer «Bloggerne»-seerne inn i livene sine, og sammen med Aurora Gude og Amalie Olsen er dette profilene vi skal følge kommende sesong på TV 2.

Et stjernelag av humorprofiler står på rollelisten i humordramaserien «Evig singel» – som har premiere på TV 2 Play og TV 2 Direkte fredag 19. april.

TV 2 har sikret seg rettighetene til å vise Champions League for tre nye år. Dette ble avslørt under kveldens Champions League-sending.

Helene Olafsen er klar for å lede showet under tv-bransjens store festaften i Bergen 4. mai.

TV 2 har allerede bestilt en ny sesong av «Spillet». Programmet har tatt seerne med storm og har så langt et snitt på hele 900.000 seere per episode.

Mord og mysterier står på plakaten når TV 2 sender to helt nye krimserier denne påsken: «Agatha Christie: Mord er ingen sak» og «The Marlow Murder Club». I tillegg er det premiere på den helt nye krimkomedien «Purk» og en etterlengtet siste sesong av publikumsfavoritten «Badehotellet»

TV 2-suksessen «Sommerhytta» er tilbake 8. april. Fire deltakerpar skal konkurrere om å vinne sin egen hytte i Kungsvik i nærheten av Strømstad i Sverige.

Lørdag sparkes den norske fotballsesongen i gang med serieåpningen i Toppserien. Se oversikt over de første 15 rundene i Toppserien, Eliteserien og OBOS-ligaen på TV 2s flater.

Med stødig hjelp fra Jan Thomas, skal Johannes, Camilla, Peder og Kåre finne kjærligheten på TV 2 i høst.

«God morgen Norge» flyttes til Trondheim og i tillegg blir det hver kveld et direktesendt underholdningsprogram fra Nye Hjorten Teater. Slik satser TV 2 stort på ski-VM neste vinter.

TV 2 opplevde i 2023 et tøffere marked og svekkede rammebetingelser. Til tross for dette leverte selskapet på samfunnsoppdraget og opplevde stor suksess med en rekke programkonsepter. TV 2-konsernet økte omsetningen sammenlignet med 2022, blant annet på grunn av god fart på TV 2 Play, mens resultatet er preget av bortfall av momsfritaket for nyhetsmedier på TV samt et stadig mer krevende mediemarked.

Eventbilen til TV 2Eventbilen til TV 2