Til forsiden

Aktuelt

Nyheter og aktuelt fra mediehuset TV 2.

Bilde av medarbeidere i TV 2 som jobber med KIBilde av medarbeidere i TV 2 som jobber med KI

Pressemeldinger

For første gang åpner Oslo fengsel dørene, i en ny dokumentarserie som gir et unikt innblikk i den daglige driften av det som er landets eldste, travleste og mest beryktede soningsanstalt. «Oslo fengsel» har premiere på TV 2 Play 3. juni.

Denne uken startet innspillingen av en ny leken realitykonkurranse der 15 kjendiser skal kjempe om seieren i «Ekstrem gjemsel – gi et lite pip». Serien får premiere på TV 2 Play i sommer.

Noen av verdens største fotballstjerner samles i sommer for å kjempe om å bli best i Europa. All dramatikken fra fotball-EM i Tyskland får du på TV 2 og NRK.

Denne høsten kommer «Bloggerne» tilbake og feirer den 20. sesongen av den populære dokusåpen. Fetisha Williams, Caroline Nitter, Øyunn Krogh, Tim Kristian Moen og Hedvig Glestad er nye profiler som inviterer «Bloggerne»-seerne inn i livene sine, og sammen med Aurora Gude og Amalie Olsen er dette profilene vi skal følge kommende sesong på TV 2.

Et stjernelag av humorprofiler står på rollelisten i humordramaserien «Evig singel» – som har premiere på TV 2 Play og TV 2 Direkte fredag 19. april.

TV 2 har sikret seg rettighetene til å vise Champions League for tre nye år. Dette ble avslørt under kveldens Champions League-sending.

Helene Olafsen er klar for å lede showet under tv-bransjens store festaften i Bergen 4. mai.

TV 2 har allerede bestilt en ny sesong av «Spillet». Programmet har tatt seerne med storm og har så langt et snitt på hele 900.000 seere per episode.

Mord og mysterier står på plakaten når TV 2 sender to helt nye krimserier denne påsken: «Agatha Christie: Mord er ingen sak» og «The Marlow Murder Club». I tillegg er det premiere på den helt nye krimkomedien «Purk» og en etterlengtet siste sesong av publikumsfavoritten «Badehotellet»

TV 2-suksessen «Sommerhytta» er tilbake 8. april. Fire deltakerpar skal konkurrere om å vinne sin egen hytte i Kungsvik i nærheten av Strømstad i Sverige.

Lørdag sparkes den norske fotballsesongen i gang med serieåpningen i Toppserien. Se oversikt over de første 15 rundene i Toppserien, Eliteserien og OBOS-ligaen på TV 2s flater.

Med stødig hjelp fra Jan Thomas, skal Johannes, Camilla, Peder og Kåre finne kjærligheten på TV 2 i høst.

«God morgen Norge» flyttes til Trondheim og i tillegg blir det hver kveld et direktesendt underholdningsprogram fra Nye Hjorten Teater. Slik satser TV 2 stort på ski-VM neste vinter.

TV 2 opplevde i 2023 et tøffere marked og svekkede rammebetingelser. Til tross for dette leverte selskapet på samfunnsoppdraget og opplevde stor suksess med en rekke programkonsepter. TV 2-konsernet økte omsetningen sammenlignet med 2022, blant annet på grunn av god fart på TV 2 Play, mens resultatet er preget av bortfall av momsfritaket for nyhetsmedier på TV samt et stadig mer krevende mediemarked.

I TV 2s nye dokumentarserie «Alt for Årdal» følger vi fotballklubben Årdal FK og menneskene rundt klubben gjennom den svært begivenhetsrike 2023-sesongen. Nå er bygda helt avhengig av suksess og oppturer på gressmatta for ikke å krype nærmere fraflyttingsspøkelset.

Fredag 16. februar annonserer TV 2-sjef Olav T. Sandnes at Produksjonsdirektør Lise Heidal slutter i TV 2. Samtidig trer Silje Hovland inn som Produksjonsdirektør i mediehusets ledergruppe.

Mandag 4. mars er endelig den norske versjonen av suksessprogrammet «Love Island» tilbake på TV 2 Play. Her er deltakerne.

Ine Jansen, Trond Espen Seim og Jonis Josef har hovedrollene i den nye krimkomedien «Purk». Her er de første bildene fra serien, som har et veldig rikt karakterunivers. «Purk» får premiere 17. mars på TV 2 Play.

I TV 2- dokumentaren «En varslet skandale» stiller den tidligere presidenten i Det internasjonale skiskytterforbundet Anders Besseberg til intervju for første gang siden korrupsjonssiktelsen ble kjent i 2018.

I mai begynner innspillingen av Maria Gripes klassiker «Tordivelen flyr i skumringen». Det spennende familieeventyret kommer til liv av den norske regissøren Atle Knudsen. TV-serien får premiere på TV 2 i Norge og SVT i Sverige i løpet av 2025.

Førstkommende lørdag skal reklamebransjen hylles og her får du en oversikt over de nominerte sølvfiskene.

I TV 2 sin nye storsatsning «Spillet» blir de tolv kjendisdeltagerne kontinuerlig observert og deres strategi og valg analysert, gjennom hele sesongen. Sjekk hvem som blir observatører i «Spillet»!

De to programlederne skal endelig jobbe sammen igjen når reklamebransjen hylles på TV 2.

Eventbilen til TV 2Eventbilen til TV 2