Til forsiden

Aktuelt

Nyheter og aktuelt fra mediehuset TV 2.

Slik spilles norsk fotball på TV 2Slik spilles norsk fotball på TV 2

I dag annonserte TV 2 Norge, TV4 Sverige og TV 2 Danmark at de inngår samarbeid om å produsere en storstilt dramaserie for Skandinavia. Det er første gang de tre landene inngår en slik allianse, med ønske om å styrke den lokale dramasatsingen.

– Det er ganske mørkt, dystopisk og gøy, sier Ine Jansen. Hun spiller hovedrollen som den rufsete etterforskeren Lisa i en ikke altfor fjern framtid i TV 2s nye serie «Purk». – Slik har du aldri sett Ine Jansen, lover TV 2s programredaktør Trygve Rønningen.

Fra 1. november blir det enda mer innhold for alle som elsker «God morgen Norge». TV 2 utvider da sendingen fra tre til fire timer hver morgen, fem dager i uken. Programmet vil dermed gå direkte fra klokken 07.00 til klokken 11.00 på TV 2 Direkte og TV 2 Play.

TV 2 ruster opp til seriestart i ishockey for kvinner og menn. Lillehammers stjernespiller Josefine Engmann blir en del av TV 2s faste ekspertpanel sammen med Erik Follestad, Bjørn Erevik og tidligere Frisk Asker-trener Jan André Aasland.

TV 2 har sikret seg rettighetene til ATP-tennis fra 2024. Avtalen inkluderer alle turneringer på nivåene ATP Masters 1000, ATP 500 og ATP 250.

– TV 2 skal by på et innholdsunivers som har noe for alle. Fra de kjente og kjære favorittene som har en spesiell plass i seernes hjerter, til spennende, nyskapende satsinger, sier TV 2-sjef Olav T. Sandnes på mediehusets høstlansering i Bergen torsdag.

De har drømt om kjærlighet, men singellivet har vært deres følgesvenn. I «Evig singel» følger vi seks single mennesker på en reise gjennom livets romantiske labyrint. Lene Kongsvik, Trond Fausa Aurvåg, Kevin Vågenes, Kristine Grændsen, Amir Asgharnejad og Tuva Billing står på rollelista i TV 2s nye humorserie.

Etter seersuksessen med «Kompani Lauritzen: Tropp 1» er ti nye rekrutter klare for en ny runde i «Kompani Lauritzen: Tropp 2». Her er årets deltakere.

Helt siden ideen om å skape verdens beste håndballag i Trondheim ble født i 2021, har Kolstad Håndball blitt fulgt av et kamerateam. I den kommende TV 2-serien får seerne følge klubbens opp- og nedturer på nært hold.

Tom «Matoma» Lagergren, William Kristoffersen, Emelie Hollow, Mari Boine, Odin Staveland, Ingrid Helene Håvik og Ramón Torres Andersen er artistene vi møter i neste sesong av «Hver gang vi møtes». Mandag starter innspillingen på Kjerringøy utenfor Bodø.

TV 2 ønsker presse velkommen til premiere på høstens "Skal vi danse" lørdag 26. august. Les mer om deltakerne her.

Her er årets 14 nye «Farmen»-forpaktere, klare for høstens store tv-eventyr på det blide Sørland.

30-årsjubileum og nytt studio venter for TV 2s «God morgen Norge» i 2024.

– Vi motiveres av å se den enorme betydningen en kommersiell allmennkringkaster har for troverdig nyhetsinnhold, for mediemangfoldet og for at det produseres norsk innhold og norsk drama. På samme måte ser vi viktigheten av TV 2s tilstedeværelse i Bergen, og hvordan det har bidratt til å bygge en av verdens mest nyskapende og spennende medieklynger, sier Olav T. Sandnes, sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2.

Eventbilen til TV 2Eventbilen til TV 2